Foundation for Economic Education annoncerer to store gaver fra Bitcoin.com-grundlægger Roger Ver

19. januar 2020 annoncerede St Kitts & Nevis & Atlanta – Foundation for Economic Education ( FEE.org ) i dag, at Bitcoin.com- grundlægger og tidlig cryptocurrency-investor Roger Ver har lavet to gaver på i alt $ 2.000.000 i Bitcoin Cash (BCH) til støtte for FEEs arbejde i at fremme individuel frihed og uddanne studerende rundt om i verden om det moralske og økonomiske fundament i et frit samfund.

Den første gave på 1 million dollars understøtter FEEs teltbegivenheder i 2021 – FEEs 75-års jubilæumsår – samt yderligere studenterprogrammer, herunder online pædagogisk indhold og bøger.

Den anden $ 1 mio. Gave har form af en gave, som vil være en evig kilde til støtte for FEEs uddannelsesmæssige aktiviteter

Ver, der tidligere donerede $ 1.000.000 i Bitcoin til FEE i 2013, sagde, at han skylder en intellektuel gæld til FEE og yder denne nye donation på et tidspunkt, hvor han mener, at FEEs arbejde er nødvendigt mere end nogensinde.

“Jeg var abonnent på FEEs langvarige magasin“ The Freeman ”, da jeg gik i gymnasiet, og jeg skylder meget af min succes i Bitcoin til det, jeg lærte at læse om den moralske haster med at have et monetært system, der eksisterer adskilt fra staten kraft,“

sagde Roger Ver . Han fortsatte:

”Jeg kiggede rundt i verden i dag og så globale lockdowns, inflation, angreb på individuel frihed, og jeg tænkte: ‚Hvem er de vigtigste frihedsstemme i dag?‘ FEE er øverst på min liste. Jeg vil gerne hjælpe FEE med at få den samme indvirkning på millioner af unge menneskers liv, som de gjorde på mine. ”

AFGIFT – Alt fredeligt

FEE blev grundlagt i 1946 og er den ældste libertianske tænketank i USA. FEE fejrer sin milepæl 75-års jubilæum med begivenheder i hele 2021, herunder FEEcon (i Atlanta fra 17.-19. Juni) og FEE 75-års jubilæumsgalla den 19. juni. Hvert år når FEE et publikum på hundreder af millioner online og næsten 20.000 studerende gennem klasseværelsesprogrammer på gymnasier og gymnasier i både USA og Latinamerika.

“Roger overbelastede vores online vækst i 2013, da han gav en hidtil uset $ 1 mio. I Bitcoin til FEE,”

sagde FEEs administrerende vicepræsident Richard N. Lorenc , der fortsatte med at sige:

”På det tidspunkt var dette den største donation af kryptokurrency nogensinde og hjalp os betydeligt på en vej med voksende uddannelsesmæssig indflydelse lige siden. Med disse nye store gaver fra Bitcoin Cash fortsætter Roger sin transformerende gave, lige som vi begynder at fejre FEEs 75. år og afsløre vores kampagne for at udsætte et stadig større antal studerende for ideerne om frihed, både i deres klasseværelser og online. ”