BITCOIN-ANALYYTORIN VAROITUS HINTA VOI pudota alle 20 000 dollaria TÄSTÄ MIKSI

Yhden Bitcoinin hinta voi päätyä putoamaan alle sen vuoden 2017 ennätyskoron, 20 000 dollaria.

Toisin sanoen salanimisen analyytikon mukaan, joka määritteli kryptovaluutan laskevan näkymän klassisen pää- ja olkapään perusteella. Varhain keskiviikkona BTC / USD oli maalannut neljä viidestä avainkomponentista, jotka vahvistavat mainitun peruutusindikaattorin. Niihin sisältyi kolme huipua, joista keskimmäinen oli muita suurempi, jota tuki ns. Pääntie.

„Jos aiomme olla alle 30 000 dollaria, edellinen [pääntie] -tuki muuttuu vastustukseksi […] Voisimme saavuttaa H & S-mallin hintatavoitteen, joka voi viedä hinnan alle 20 000 dollarin tason“, analyytikko varoitti.

KETJUN BITKOINIMITTARIT KANNATTAVAT

Lausunnot ilmestyivät Immediate Edge viimeisimmän vetovoiman jälkeen sen istuntovastuksen alueelta, joka ylitti 36 000 dollaria. Hinta laski Coinbase-pörssissä jopa 32309 dollariin, kun kauppiaat arvioivat voittoa koskevia skenaarioita.

Se näkyi Bitcoinin ketjumittareissa. Blockchain-analyysiyhtiön CryptoQuantin toimitusjohtaja Ki-Young Ju vahvisti, että viimeisin BTC / USD-korjaus tapahtui samanaikaisesti kaivostyöläisten polkumyynnin kanssa. Samaan aikaan vaihto todisti vähemmän vakiomääräisiä talletuksia, ja Bitcoinin virtaus käsikaupunkeihin hidastui koko tämän viikon ajan.

„Meillä saattaa olla toinen polkumyynti“, sanoi Ju juuri ennen kuin BTC / USD laski kohti 32 000 dollaria.

MALLIN AIKAVÄRI

Yleisliiketoiminnan kauppiaat ja analyytikot ovat yhtä mieltä siitä, että mielekästä hintojen kääntymistä ei todennäköisesti tapahdu lyhyemmän aikavälin Head and Shoulder -mallista – päivästä kolmeen viikkoon. Sillä välin vähintään kuuden kuukauden ajan aktiiviset pitkän aikavälin mallit merkitsevät karhujen paluuta.

„Pään ja hartioiden malli voi kehittyä käytännöllisesti katsoen millä tahansa aikataululla“, Schwabin analyytikot totesivat. „Useimmat elinkeinonharjoittajat uskovat kuitenkin, että mallien, joiden muodostuminen kestää kauemmin, merkitys on suurempi ja todennäköisempi havaita mielekäs hintojen kääntyminen.“

Volyymi on todennäköisesti avainasemassa määritettäessä Bitcoinin nykyinen H & S-malli. Pääntie-tuen alapuolinen erittely, johon liittyy piikki kaupoissa, vahvistaa todennäköisesti 20 000 dollaria haittapuolena. Toisaalta vähäinen volyymi negatiivisesta purkautumisesta merkitsisi nousua kohti 35 000 dollaria.

Samaan aikaan analyytikko Jonny Moe näkee nousevan nousun ja huomauttaa, että H & S-malli voi osoittautua nousevan kanavan indikaattoriksi.

„Huomaa, että olemme edelleen tämän paikallisen laskutrendin sisällä“, hän selitti. „[Haluan] nähdä tämän laskusuuntauksen olevan rikki ja lisätä hieman enemmän itseluottamusta.